Warning: Use of undefined constant WP_ADMIN - assumed 'WP_ADMIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/plugins/change_backend_language.php on line 12 Warning: Use of undefined constant WP_ADMIN - assumed 'WP_ADMIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/plugins/change_backend_language.php on line 12

9 oktober 2018 - 14:30

De Riemsdijk 1, 4004 LC, Tiel

Beste Young DHL’er,

 

We need you!

 

Op donderdag 25 oktober is er weer een landelijk ‘Aan de Bakdag’.

Een initiatief van SOS Kinderdorpen en Dr. Oetker waarbij kinderen van BSO’s door cupcakes te maken en te verkopen geld inzamelen voor het goede doel.

 

Dit jaar is het doel onder andere een betere toekomst voor de kinderen in Meru, Kenia. Net als in 2017 steunt DHL deze mooie actie door ervoor te zorgen dat de benodigde bakproducten verpakt worden en op tijd geleverd worden aan de BSO’s.

Young DHL wil hier graag aan bijdragen en vraagt jou om hulp.

 

Wanneer ?

Op dinsdag 9 oktober 14:30 – 18:00 uur in Tiel.

Uiteraard wordt er ook dit keer voor hapjes en drankjes gezorgd!

 

Dus wil jij een handje meehelpen als vrijwilliger en een kijkje nemen bij Supply Chain? Wacht dan niet en geef je nu op, aanmelden kan via de website: www.youngdhl.nl

 

Inschrijven voor dit event kan tot en met 3 oktober. Let op: Wij hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus vol = vol.

 

Heb je vragen? Stuur ons dan een mailtje naar: young.dhl@dhl.com

We zien je aanmelding graag tegemoet!

 

Met vriendelijke groet,

 

Sarino, Richard, Leon, Tulsi en Annet

Er zijn nog 4 van de 10 plekken beschikbaar.

Je moet ingelogd zijn om te kunnen registreren voor dit evenement.