Ben jij ambitieus, enthousiast, 35 jaar of jonger en (langer dan 6 maanden) werkzaam bij DHL in Nederland? Dan zijn wij er voor jou!

Young DHL is het platform voor de jonge professional van DHL. In 2011 zijn wij gestart binnen DHL Express en DHL Parcel en vanaf september 2015 zijn wij uitgebreid naar alle divisies van DHL in Nederland.

Kom in contact met andere young professionals van andere afdelingen, deel ervaringen en leer elkaar kennen. Door het hele jaar heen organiseren we verscheidene evenementen, seminars en borrels. Deze evenementen staan in het teken van persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling, kennisdeling, teamopdrachten etc. Kortom alles waar jij als young professional behoefte aan hebt bij het uitvoeren van je werk.

Via de website kan je je vanaf nu direct inschrijven als lid en word je als eerste op de hoogte gehouden van nieuws en evenementen. Daarnaast kun je je hier inschrijven voor evenementen en direct de foto’s van voorgaande events bekijken (let op, je dient wel te zijn ingelogd).

Het bestuur

Sarino Hol Stefanie van den Heuvel Leonie Hamming Thijs Worm Jaimy Hartog
Voorzitter Penningmeester Secretaris Commissaris Activiteiten Commissaris Communicatie